ANTALYA / ALANYA - İncekum Esentepe Ortaokulu

İncekum Esentepe Ortaokulu

İncekum Mahallesi Alanya / ANTALYA
Vizyon
Vizyonumuz; milli ve manevi değerlere sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, teknolojiyi en iyi bir şekilde kullanan, insan ilişkilerinde saygıyı ön koşul edinmiş, özgüveni yerinde, gelecekle ilgili analizler yapabilen, geldikleri makam ve mevki ne olursa olsun alçak gönüllülükten ödün vermeyen, vatanına ve milletine hayırlı nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Misyonumuz; bulunduğumuz coğrafyada, içinde bulunduğu bilgi çağının ilerisinde, eğitim öğretimi en ideal düzeye ulaştırıp bunu düzgün bir ahlakla perçinlemiş, sosyal ve sportif etkinliklerde aktif rol alan, katılımcı, ülkesini ve insanı seven, modern teknolojiyle birlikte, klasik eğitimi harmanlamış okur- yazar bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Okulumuz 2013/2014 Eğitim öğretim Yılında hizmete girmiş yeni bir okuldur.
Klima İle.
Toplu Taşıma
İncekum Mahallesi
Proje Çalışmaları
EKO-OKUL PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ 2 DEFA YEŞİL BAYRAK ALMIŞTIR. TEMİZ OKUL SAĞLIKLI OKUL PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ BEYAZ BAYRAK ALMIŞTIR.